Allt är försenat

Rapportering från ett sunkigt tåg någonstans i Stockholm om viktiga saker vi har gått miste om:

  • DuÄrFörsenad fyllde ett år den 1 Oktober. Självklart firades denna obetydliga dag med att inte göra ett enda inlägg, precis som igår, förrigår, dagen innan det osv.
  • 9GAG - för de som inte vet vad denna hemska och underbara sida är för något avråder jag er från att fördjupa er i ämnet, till er andra ställer jag en enkel fråga: Hur lång tid har det gått sedan ni förlorade era själar?
  • Skolgrupper - Perez klättrar snabbt upp i rangerna: I nuläget är man viceordförande för elevrådet och teamleader för Friends-gruppen; rätt jobbigt att sköta måste jag erkänna, men kul är det i alla fall!
  • Skola - Höstterminen närmar sig sitt slut och betygen är förhoppningsvis nästan så bra som de kan vara, mina omdömen tyder på det, men om det är nåt jag har lärt mig under mattelektionerna är det att lärare kan vara väldigt luriga. I övrigt är det labbrapporterna som är försenade (som vanligt), dock inte pga av slarv utan av sjukdom och min operation.
  • Min operation - Någon gång i början av september (den 6:e?) befann jag mig på Danderyds sjukhus för att genomgå en operation jag hade väntat på i 13 år. Resultatet blir som tydligast minst tre månader efter operationen men redan efter några veckor kände jag att jag kunde börja andas på riktigt för första gången sedan olyckan som har följt mig hela livet inträffade.
    P.S: Det gjorde jääääääääävligt mycket ont att dra ut tamponaderna ur näsan, höll nästa på att svimma av smärtan.
  • Hösten - Du må inte tro mig men de senaste veckorna har vi faktiskt börjat komma in i höstens äkta känsla, dock har de flesta löven redan fallit och mörkret tagit en större del av vårt värdefulla dygn. The Killers, Springsteen, Alphaville, Kent, m.m börjar höras från mitt rum igen.
  • Turkland - Jag minns inte om jag har nämnt det (nuförtiden minns jag inte många saker) men i somras åkte jag dit med min flickvän. En händelsefull vecka fylld med förvirring, bad, shopping och annat som bloggens grundlagar förbjuder att nämna!
  • Teh GF - I tisdags hade det gått åtta månader sedan vi blev ihop, men, pga av skolverksamhet och träning kunde vi inte fira det ordentligt.
    8 månader, 2/3 av ett år, hur man än mäter tiden känns det fortfarande som igår. Jag älskar dig haramish girl!
  • Bloggens framtid - Jag är fullt medveten om att jag precis kallade det här för en blogg, man blir van vid det när ni börjar tjata om den och ropar "BLOOOGGEN JAO!!" rakt ut vid fel tillfälle.

    Hur som helst, bloggens framtid är inte helt bestämd men den ska fortsätta skötas åtminstone ett tag till, främst för att idiot-jag från framtiden ska kunna kolla tillbaka i tiden och tycka att idiot-jag från 2010/2011 är en idiot. En annan anledning är att för tillfället finns det fortfarande mycket att få ut av det här, oändligt många idéer fortsätter besöka mina tankar, det enda som sätter stopp för dem är bristen av tid och ork.
    Jag erkänner att på senaste tiden har jag skissat på ett några inlägg inom kategorin Det, Eargasms och allas favorit Allmänt.
  • Träningen - Jag fortsätter hålla mig till endast Tae Kwon-do och just nu är jag påväg mot 8kup, sparkar rullar in som de ska, antar jag. Tyvärr så lär jag missa min efterlägtad gradering i december pga att jag är bortrest.
  • Hemlandet - Jag åker på besök till mitt hemland i 5 veckor. Det betyder att jag missar tid med min flickvän, skolavslutningen, graderingen, julen, nyår och alla fester som medföljer. Det finns mycket att göra under de 5 veckor jag kommer vara borta som bl a träffa släkten och tidigare klasskompisar, köra GoKart, äta massor av färsk frukt och de typiska maträtter för respektive stad osv. men trots att jag lär vara omgiven av folk hela tiden kommer det kännas jävligt ensamt utan min becclish.

Så.. jag antar att det var allt för idag, stay tuned 'n' stuff. I'll be back när jag är klar med nästa inlägg.